Щерката на ОРХАН МУРАД РАЗКЛАТИ ДУПЕ - България Днес Обещаваме ви, че

...
Щерката на ОРХАН МУРАД РАЗКЛАТИ ДУПЕ - България Днес Обещаваме ви, че
Коментари Харесай

Дъщерята на Орхан Мурад разклати дупе в брутален клип

Щерката на ОРХАН МУРАД РАЗКЛАТИ ДУПЕ - България Днес
Обещаваме ви, че такова не сте виждали! Дъщерята на Орхан Мурад става певица с дупе!

Малката Сузи, както несъмнено я помните, към този момент не е толкоз дребна. От това миловидно детенце няма диря, внезапно се е пръкнала звезда като от Ем Ти Ви.

Тепърва Сузи ще е 8 клас, само че гони по петите Ким Кардашиян. Малката е рапърка, не ще да е фолкпевица, не ще да е като татко си. Вече има и видеоклип. Нейният псевдоним е Сузанита, намерила си е дуетна половинка - пич с прозвището Каската. Двамата пускат " Луцифер и Буда ". Лириките настрани, тук видеото е значимо.

Започва стремително - млади мускулести момчета са голи до кръста, татуировки, маски вид " командоси ", всякакви автобегачки, мотори и бъгита.

Появява се Сузи (Сузанита), руса е и по впито боди с мрежест чорапогащник. Кълчи се край момчетата, задява едното, след това се качва на една кола и там също танцува. Друг кадър - подава си Д-то от прозореца на колата и стартира да го тресе като негърките от Ем Ти Ви.

Всички са скандализирани и плюят както Сузи за избора й на държание, по този начин и западните шлагери за налагане на всякакви пошли трендове в музикалните клипове. Вижте я и сами преценете какви ги прави осмокласничката...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР